5 Ocak 2011 Çarşamba


BELEDİYE BAŞKANI YAVUZ SOYLU ,2010 YILINDA ÇAMARDI İLÇESİNE YAPILAN VE YAPILACAK HİZMETLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Çamardı Belediye Başkanı Yavuz SOYLU , “Küçük belediyelerin ,büyük sorunlarından biri maddi sıkıntılardır. Bizde bu sıkıntıyı yaşıyoruz.
Biz Belediye olarak geldiğimiz günden beri Belediye çalışanları ve vatandaşların beklentilerini karşılamak, Çamardı'nın yarınlarını bugünden düşünerek kararlar almak ve uygulamak, İlçe ekonomisinin bel kemiği olan Yayla turizmi ve tarımı geleceğini de aynı şekilde bugünden planlamak, sorunlara köklü çözümler üretmek ve bunu yaparken sivil toplumla beraber hareket ederek katılımcı yönetim ve sosyal belediyeciliğin en sağlam örneklerini verme enerjisiyle çalıştığımız kanaatindeyim. Belediyemizin kısıtlı imkanları ile yapmış olduğumuz bazı çalışmalara değinmek istiyorum.
2010 yılı içersinde alt yapı çalışmalarına ağırlık vererek yaklaşık 22.500 M2 kilitli parke , bordür taşı alımı ve döşeme yaparak, Çarşı Mahallesi alt yapı işlerini tamamladık.
Belediyemiz , TOKİ İle ortaklaşa yürüttüğü 104 adet orta ve dar gelirli grupların konut ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik proje, ihale edilerek inşaatına başlama aşamasına gelmiştir.
İlçemiz içerisinden geçen dere ıslah edilerek 1650 metre uzunluğunda beton kanal yapılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder