11 Ocak 2011 Salı


ÇAMARDI YİBO GÜREŞ SEÇMELERİNDE

YİNE BİRİNCİ OLDU

Güreş İl Birinciliği Seçmeleri Yapıldı. Çamardı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) birinci oldu.

Okullar arası güreş il seçmeleri 75.yıl spor salonunda yapılan müsabakalar sonunda tamamlandı. 13- 14 yaş kategorilerinde yapılan güreş müsabakalarının izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.
Serbest ve Greko - Romen dallarında yapılan müsabakalarda , Çamardı YİBO 15 öğrenci ile katıldığı 1. gün Serbest stil Güreşte 11 madalya aldı. Bu 11 madalya da 4 Birincilk , 2 İkincilik , 5 Üçünlük aldı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Niğde de düzenlenmiş olan okullar arası serbest güreş müsabakasında il birinciliğini toplamda 4 altın 2 gümüş ve 5 bronz madalya alarak Çamardı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu birincilik kupasını ilçemize getirmiştir.
Dereceye giren sporcular ödüllerini Vali Yardımcısı Dr. Adil Nas, Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Alkan, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Gafur Emlek ve diğer Okul İdarecilerinin ellerinden aldılar.
Bu başarılı öğrencileri çalıştıran beden eğitimi öğretmeni Serkan AVŞAR. Öğrencileri okul şartlarında , olan imkanlarla çalıştırdığını belirtti.
Başarılı bu öğrenciler 14 - 15 - 16 Ocak tarihlerinde Isparta ilinde Bölge birinciliği için yarlşacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder