24 Ocak 2011 Pazartesi


EMNİYET AMİRİ 2010 YILINI DEĞERLENDİRDİ
Çamardı ilçe Emniyet Amiri Barış KAÇAN , “ Devletin temel görevi vatandaşına güvenli ve kaliteli bir yaşam imkanı sağlamaktır. Bu kapsamda en önemli görev kolluk güçlerine düşmektedir.
Işlenmeden suçun önlenmesi , işlendikten sonra deliller ışığında soruşturulması ve suçluların yakalanarak adalete teslim edilmesi temel görevimizdir. Türk Polis Teşkilatı her zaman vatandaşına en güzel hizmeti vermeyi felsefe edinmiştir.
Bu amaçla çağın gereklerini ve polis tekniklerini kullanarak yerine getirmektedir. Bu kapsamda Çamardı ilçemize bu felsefe doğrultusunda teşkilat olarak en üst seviyede güvenlik hizmeti vermekteyiz “ dedi.
Ilçe Emniyet Amiri Barış KAÇAN , ilçe halkından çok memnunuz. Bizi maddi ve manevi olarak destekliyorlar. Örneğin emniyet binasının girişindeki ışıklı pano vatandaşların katkıları ile takıldı. Katkıda bulunan Yunis BIÇKI , Ahmet SOYLU ve Durmuş ER ‘ e Kaymakam Mehmet SARIBACAK yardımlarından dolayı plaket verdi. Diyen B.Kaçan , işte ilçede polis vatandaş ilişkisine çok güzel bir örnek dedi.
Çamardı ilçe Emniyet Amiri Barış Kaçan , 2010 yılının genel olarak iyi geçtiğini belirtti ve şunları söyledi: “ 2010 yılı için Çamardı ilçe halkına teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Polis halk el ele olduğu sürece , güvenlikte sorun çıkmayacağını düşünüyorum, dedi.
Polis , halk ilişkilerinde daima sıcak ve samimi olunması , görülen kanun dışı şeyleri derhal polise bildirmelerini istiyoruz. Bunun aynı zamanda vatandaşlık görevi olduğunu unutmamaları gerektiğini düşünüyoruz dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder