1 Eylül 2011 Perşembe

Orhaniye köyünün beklentileri ve yapılan hizmetler

ORHANİYE MUHTARI KÖYE GELEN HİZMETLERİ VE BEKLENTİLERİNİ AÇIKLADI
Çamardı ilçesi Orhaniye Köyü Muhtarı Necip AÇIKGÖZ , Gazetemizi ziyaret etti. Köye yapılan hizmetleri , hasat zamanından ve yapılmasını istedikleri şeyleri, beklentilerini belirtti.
Ekinler biçildi . Verim normal. Bu yıl köyümüzde süne zararlısı oldu. Eğer olmasaydı. Ekinde verim daha iyi olurdu diyen Muhtar AÇIKGÖZ , şimdi köyümüzde nohut yolma zamanı. tarlada çalıştıracak işçi bulamıyoruz diye belirten Muhtar , geçen yıl nohuta 1.300 ile 1.500 TL arası verilirken , bu yıl 2 TL ile 3 TL verildiğini söyledi.
Köy Konağının çatısı yapıldı. Köy içine 2000 m2 parke kilit taş döşendi. Köydeki vatandaşlarımız çok memnun . Köy içinde 1500 m2 alan yarım kaldı.
Diye belirten muhtar , Orhaniye köyüne İmam evinin yapılmasını istiyoruz.. Projesinin yapıldığı fakat ödenek olmadığı için bekliyoruz.
Okullar açılacak , okul çatısının onarılmasını istiyoruz.
Var olan gölet küçük olduğu için , sulama suyunda sıkıntı çekiyoruz. Gölet büyütülmez deniyor. Fakat başka bir çözüm yolu bulunmasını istiyoruz diye belirten muhtar Necip AÇIKGÖZ , köye gelen hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder