15 Temmuz 2014 Salı

 ÇAMARDI İLÇE KAYMAKAMI İLÇEYE VEDA ETTİ


Kaymakam Yakup ÖMEROĞLU’na Çamardı İlçesinde görev süresinin bitmesi nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

Çamardı İlçedeki görev süresinin dolması nedeniyle Kaymakam ÖMEROĞLU’na 01.07.2014 Salı günü Dokuzgöz Alabalık Tesisinde veda yemeği düzenlendi. Hem iftar hem veda yemeği olan programa başta Kaymakam ÖMEROĞLU olmak üzere, Cumhuriyet Savcıları Saliha Safa EKTİ ve Abdulhamit DURGUT ve eşleri , Hakim Cüneyt AZAP, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cem GÖKDEMİR, İlçe Emniyet Amiri Bülent KALE, İl Genel Meclis Üyleri Gafur KARACA ve Ünal PINAR, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile personeller, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve davetliler katıldı.
Düzenlenen yemeğin ardından konuşma yapan Kaymakam ÖMEROĞLU, görev yaptığı süre içerisinde Çamardı İlçesi için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını, bunları yaparken de tüm personellerin ve muhtarların desteği ile birlikte yaptığını ifade ederek, herkese teşekkür etti. Cumhuriyet Savcısı Saliha Safa EKTİ , Kaymakam ÖMEROĞLU’na teşekkür plaketi takdim etti. Hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle program sona erdi.

Hafta içinde Kaymakam Yakup ÖMEROĞLU ile daire amirleri , personel ve vatandaşlar Hükümet konağı önünde vedalaştılar. Ve Kaymakam ÖMEROĞLU ilçeye veda etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder