7 Temmuz 2014 Pazartesi




LÖSEV, BİNLERCE AİLEYE YARDIM KOLİLERİ ULAŞTIRIYOR!
LÖSEV; Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde 16.000’i aşkın lösemili ve kanserli çocuk ve ailesine içerisinde gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa pek çok ihtiyaç malzemesi bulunan yardım kolileri ulaştıracak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, yardımlaşma duygusunun farklı bir anlam kazandığı Ramazan ayı boyunca tüm ailelerini kucaklayacak ve değerli bağışçıların destekleriyle onları yalnız bırakmayacak.
LÖSEV, TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAKİ AİLELERİYLE
İFTAR YEMEKLERİNDE BULUŞUYOR!
Zorlu bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklar ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek, onlarla bir arada olarak moral kazanmalarını sağlamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen iftar yemekleri de yine Ramazan ayı içerisinde yer buluyor. LÖSEV Ramazan Ayı boyunca yüzlerce lösemili çocuk ve ailesiyle iftar yemeklerinde buluşarak hem moral verecek, hem sıkıntılarını yakından dinleyerek kalıcı çözümler yaratacak.
LÖSEVİYİLİKLER TIRI RAMAZAN’DA DA YOLLARDA!
Yardım kolileri yüklü LÖSEV İyilikler Tırı da ailelere ihtiyaçlarını ulaştırmak üzere Türkiye’nin dört bir yanını il il dolaşarak tüm ailelerine yardımlarını birebir elden ulaştırıyor, bu sayede binlerce lösemili çocuğun yüzünü güldürüyor. Tırda ailelerin ihtiyacı olacak gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa, iğneden ipliğe her ürün bulunuyor ve aileler ihtiyaçlarını buradan temin edebiliyorlar.
İlinizde LÖSEVİyilikler Tırını gördüğünüz noktaya siz de bağışlarınızı iletebilir, lösemili bir çocuğa yardım elinizi uzatabilirsiniz.
RAMAZAN’DA SİZ DE LÖSEMİLİ BİR ÇOCUĞA BİR KOLİ MUTLULUK ARMAĞAN EDEBİLİRSİNİZ!
Ramazan ayı boyunca iletilmek üzere birçok temel ihtiyacın yer aldığı koli seçeneklerinde et ve et ürünleri de bulunuyor. LÖSEV’e kayıtlıailelere gönderilmek üzere ben de bir koli almak istiyorum diyorsanız Acil Yardım Kolisi, Küçük Aile Kolisi, Gülen Aile Kolisi, Büyük Mutlu Aile Kolisi olmak üzere hazırlanan bağış kolisi seçeneklerine yönelik detaylı bilgilere http://www.losev.org.tr sitesinden ulaşabilir, yardımlarınızı iletebilirsiniz.
Ayrıca Ramazan Ayı boyunca destek vermek isteyen duyarlı kişi ve kuruluşlar Türkiye’deki tüm banka şubelerinden, PTT şubelerinden, telefon numaralarımızdan, tüm gsm operatörleri faturalı hatlardan 3406’ya boş bir SMS göndererek veya http://www.losev.org.tr üzerinden bağış seçeneklerini inceleyerek katkıda bulunabilirler.
ÖNEMLİ UYARI:
Sayıları 16.000’i aşan hastasına yardımlar ileten LÖSEV asla sokakta para toplamaz. Para ile gazete, dergi satmaz. Evinize, işyerinize gelerek bağış istemez. Kendilerini acındırarak sizi sömüren kişileri 155 Polis İmdat veya LÖSEV telefonlarından haber veriniz ve yakalatınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder