31 Ağustos 2014 Pazar

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NİĞDE’DE COŞKUYLA KUTLANDI


          30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi çeşitli etkinliklerle kutlandı.
          Saat 9.30’da Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan kutlama törenine Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ın yanı sıra Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Garnizon Komutanı J. Kd. Albay Ufuk Nayır, Belediye Başkan Vekili Ümmügülsüm Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Baro Başkanı Hüseyin Demirbilek, Vali Yardımcıları Hanlar İden, Mustafa Karaca, Abdullah Uçgun, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
      Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması ile devam eden törende günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından 30 Ağustos Zaferiyle ilgili şiirler okundu.
      Protokol üyeleri tören geçişi sırasında askerleri selamladı ve Mehmetçikler vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.
 Daha sonra Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Valilik Makamında kutlama kabul töreni düzenlendi. Vali Kılıç Makamda kutlamaları kabul etti.


30 Ağustos Zafer Bayramı Çamardı İlçesinde de  Coşkuyla Kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı Töreni,  İlçe Hükümet binası önünde saat 09:15’ de Kaymakamlık, Jandarma Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’nın Atatürk Anıtına çelenk sunumu töreni ile başladı.
Törene Kaymakam Mustafa SERİN, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cem GÖKDEMİR, İlçe Belediye Başkanı Yavuz SOYLU, Cumhuriyet Savcısı Abdulhamit DURGUT, tüm daire amirleri, okul yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sunumunu Atatürk Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Sema ÇİMEN’ in yaptığı program , İstiklal Marşının okunması ve Saygı duruşu ile başladı. Gün anlam ve önemini belirten konuşmayı  Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cem GÖKDEMİR yaptı. Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden İkra GÜNGÖRDÜ ve Jandarma Er Orkun UYANIK 30 Ağustos Zaferi ile ilgili şiir okudular.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder