29 Ağustos 2014 Cuma

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir,
 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı
Özdemir mesajında, Türkiye’nin bugün bulunduğu noktadaki temellerinin 30 Ağustos’ta elde edilen zaferle atıldığını ifade etti.
Özdemir:’’ Bizler Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkarak, uygarlık düzeyini en üst seviyeye taşımak için çalışıyoruz. 2023 vizyon hedefimize ulaşmak için çözüm sürecindeki kararlılığımız, ekonomideki dev projelerimiz, dünya sahnesinde durduğumuz nokta bunun açık kanıtıdır. 30 Ağustos bir anlamda halkımızın el ele verdiğinde neler yapabileceğini bizlere kanıtlamıştır. Zafer Bayramını kazanmamızdaki birliktelik duruşunu bugünde sergileyerek, halkımızla birlikte hareket ederek, üstün başarılara imza atıyoruz. Ekonomiden ulaşıma, insan hak ve hürriyetlerinden adalete kadar  yaşanabilir bir Türkiye’nin inşası için atılan önemli adımlarla muasır medeniyetler seviyesine çıkma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları ile vatanın bütünlüğü ve şanlı bayrağımızın daima hür bir şekilde dalgalanması uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum’’ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder