20 Ağustos 2014 Çarşamba

HAZİRAN – TEMMUZ AYI ANTRENÖR TOPLANTISI YAPILDI

Haziran- Temmuz ayları Antrenör Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda Spor Servisi ve Antrenörlerin Katılımıyla, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Sayın Bülent ÖZGÜVEN başkanlığında yapıldı.
Toplantıda 27 branşta 2 ayı aşkın süredir faaliyet gösterilen  İl spor Merkezlerinin değerlendirilmesi yapıldı. İl Spor Merkezlerinde 4.500 çocuk ve gence sporun aşılanması için yapılanan çalışmaların verimliliğin arttırılması amacıyla Spor Şube Müdürü Sayın Bülent ÖZGÜVEN antrenörlerle birlikte müzakerede bulundu. 
Yıl boyunca devam edecek olan İl Spor  Merkezlerinde yetenekli sporcuların seçilip müsabakalara hazırlanması, alt yapı çalışmaları ve yeni sezon çalışmaları hakkında görüşüldü.Özgüven, engellileri de unutmadıklarını belirterek, antrenörlerin engelli sporcuların salonlardaki yerlerini almalarını da sağladıklarını ayrıca yeni sezon ile ivme kazanacak olan Herkes İçin Spor, İş Yeri egzersizi, Spor Pazarı Ve Engellere Takılma Kulübe Katıl, Koşabiliyorken koş  projelerinin de sürdürüleceğini belirtti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder