5 Ağustos 2014 Salı

NiTSO, MACARİSTAN'A İŞ GEZİSİ DÜZENLİYOR
Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO), 27 Ekim – 30 Ekim 2014 tarihleri arasında Macaristan’a (Budapeşte) dört günlük bir yurt dışı iş gezisi düzenliyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu;
“Odamız üyelerine Macaristan’da yeni yatırım alanları ve önemli sektörleri keşfetme fırsatı sunmak, iki ülke iş dünyasının karşılıklı beklentilerinin paylaşılacağı ikili iş görüşmeleri ve fabrika ziyaretleri yaptırılarak ortak iş yapma konusunda fırsat sağlamak, Üyelerimizin Macaristan’ın ihracat, ithalat ve ekonomik durumu, vergi ve teşvik sistemi, devlet destekleri vb. konular hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak, meslek örgütü toplantıları ile tecrübe paylaşımlarını gerçekleştirmek amacı ile Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulları’nın da desteğiyle Macaristan’a iş gezisi planladık.
Geziye katılacak olan üyelerimiz, KOSGEB veri tabanına kayıtlı olmaları ve yurt dışı iş gezisi başvurularını yapmaları halinde katılım bedelinin yüzde altmışını destek olarak geri alabileceklerdir. Yurt dışı iş gezisi için son başvuru tarihi 15 Ağustos 2014 Cuma günüdür. Kontenjanımız sınırlı olduğu için, başvurularda müracaat sırası esas alınacaktır. Yurt dışı iş gezisi ile ilgili detaylı bilgi Odamızdan alınabilir” diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder