16 Eylül 2014 Salı

NİĞDE GÜNLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Ankara’da bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan “Niğde Tanıtım Günleri” için Niğde Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu başkanlığında Niğde Valiliğinde toplantı yapıldı.

Tanıtım günleri kapsamında yapılacak faaliyetlerin görüşüldüğü toplantıya, Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit, Niğde Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Batuhan Taşdurmaz, Niğde İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol,  Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, NİTSO Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, Niğde OSB Başkanı Mustafa Altunbaş, Niğde Dernekleri Federasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Emin Özer ve çok sayıda kurum ve kuruluş yetkilisi katıldı.

20-23 Kasım tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan Niğde Günleri etkinliğinin hazırlık toplantısında, etkinliği yürütecek firma yetkilisi tarafından organizasyonda yapılacak iş ve işlemler hakkında sunu yapıldı. Katılımcıların görüş ve önerilerin alınmasının ardından toplantı sona erdi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder