26 Ekim 2014 Pazar


Amatör Spor Haftası Etkinlikleri

        Çamardı Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü  13 -  19  Ekim tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Çamardı  ilçesinde de coşkuyla kutlandı.

      Amatör Spor Haftası etkinliklerinin amacı bireylerin spora kazandırılması, yetenek taraması yapılarak kulüplere yönlendirilmesi, sağlıklı yaşam için spor kültürü ve bilincinin oluşturulması.. Amatör Spor Haftası Çamardı ilçesinde düzenlenen çeşitli spor etkinlikleri ile devam etti.
Çamardı İlçesi  Emli Vadisinde yürüyüşle başlayan Amatör Spor Haftası etkinlikleri ;  Masa Tenisi, Kors Müsabakası, Futsal Turnuvası ve Badminton Turnuvası ile devam etmekte ,19 Ekim Pazar günü sona erdi.
Emli Vadisindeki  doğa yürüyüşüne  Çamardı Kaymakamı Mustafa SERİN, İlçe Belediye Başkanı Yavuz SOYLU, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cem GÖKDEMİR, İlçe Emniyet Amiri Bülent KALE, İlçe Hastanesi Baştabip V. Uzm. Dr. Ayşe ÖZTÜRK, kurum amirleri ve personelleri,öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
       Kaymakam SERİN yaptığı konuşmada  ; Amatör Spor Haftası'nın bütün vatandaşları spora teşvik etmek amacıyla kutlandığını , Sporun herkes tarafından yapılması ve bir alışkanlık haline getirilmesi için gerekli çalışmaların, Gençlik Hizmetleri ve Spor  İlçe Müdürlüğü tarafından yapıldığını, gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması konusunda sporun en önemli araç olduğunu ifade etti.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder