14 Ekim 2014 Salı

AMATÖR SPOR HAFTASI BÜYÜK COŞKUYLA BAŞLADI

Spor genel müdürlüğü ve amatör spor kulüpleri konfederasyonu işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen amatör spor haftası açılışı Niğde ilinde coşkuyla kutlandı.
Amatör spor haftası etkinliklerine Vali Necmeddin KILIÇ, belediye başkanı Faruk AKDOĞAN, vali yardımcısı Hacı İbrahim TÜRKOĞLU, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN, Milli Eğitim Müdür yardımcısı Fatih ALTAN ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Olcay KARTAL katılarak onurlandırdı.
Amatör spor haftası ile ilgili Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN açılış konuşmasında şunları dile getirdi; amatör spor haftası etkinlikleri halkımıza düzenli fiziksel aktivitelerin yararlı olacağını ve sürekliliği halinde sağlıklı bir yapıya ulaşacağını belirterek tüm antrenörlerimizin, sporcularımızın ve halkımızın amatör spor haftasını kutlayarak sözlerine son verdi.

Amatör spor haftası açılış kutlamaları Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü 5 şubat spor salonunda antrenörler nezaretinde sporcuların yaptığı cimnastik, wushu, taekwondo, basketbol, engelliler dart-masa tenisi, okçuluk, muay thai, kıckboks, boks ve step-aerobik sportif gösterileriyle son buldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder