11 Ekim 2014 Cumartesi

HAYIRSEVER VATANDAŞ OKUL YAPTIRIYOR

Hayırsever Esin Ekemen Bor ilçesinde 24 derslikli ilköğretim okulu yaptırmak için Niğde Valiliği ile protokol imzaladı.
Okul yapımı için hazırlanan protokol Valilik’te düzenlenen törenle imzalandı. Protokol imza törenine Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, hayırsever vatandaş Esin Ekemen, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar katıldı.
Gazi Üniversitesi İngilizce Bölümü Öğretim Görevlisi Esin Ekemen tarafından İl Özel İdaresine 4955 m² lik arsa ve 2.000.000 TL hibe edildi. Hibenin 24 derslikli Ortaokul binası, çevre düzenlemesi ve basketbol sahası yapım işinde kullanılacağının belirtildiği protokolün imzalanmasından sonra açıklama yapan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç; “Bizim insanımız geleneksel olarak kültürel derinliğe sahiptir ve de her zaman kamuya yardımları olmuştur. Borda yetişen ve Akademisyen olan, yıllarca bu alanda hizmet eden yüce insan, kıymetli hayırsever vatandaşımız Esin Ekemen’e eğitime bulundukları katkılarından ötürü şükranlarımı sunuyor, ilimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
Hayırsever Vatandaş Esin Ekemen ise uzun yıllardır okul yaptırmayı planladıklarını ancak bugüne kısmet olduğunu belirterek yapılacak okulun İlimiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder