14 Ekim 2014 Salı

KİCK BOKS MİLLİ TAKIMI VALİ KILIÇ’I ZİYARET ETTİ

KİCK Boks Büyükler Bay Bayan Milli Takımı Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret etti.
Sporcu ve Antrenörlerden oluşan 70 kişilik KİCK Boks ekibi Çamardı İlçesi Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde İspanya Avrupa Büyükler Şampiyonası hazırlığı için 10 günlük kampa girdi.
Kamp öncesi Niğde İl Gençlik ve Spor Müdürü Harun Turhan, Milli Takım Antrenörleri Ali Kale, Aysun Aygün, İbrahim Atılgan, Ümit Yıldız ve Milli Sporcular Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret ederek şampiyona hakkında bilgi verdi.
KİCK Boks Büyükler Bay Bayan Milli Takım sporcularına şampiyonada başarılar dileyen Vali Kılıç, “Türkiye’de obezitenin artışına dikkat çekerek gençlerin mutlaka sporun bir dalıyla ilgilenmesi gerekir. Okullardaki spor kulüpleri, federasyonlar ve gönüllü kuruluşlar gençleri spor yapmaya teşvik etmelidir. Gençlerin enerjilerini doğru alanda tüketmelerini temin edecek spor çeşitliliğini ve sportif algıyı artırmamız lazım. Tüm toplum olarak gençlerimiz spor yapmalıdır.” dedi.
KİCK Boks Niğde İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Ali Kale de Milli Takıma verdiği destekten dolayı Vali Kılıç’a teşekkür etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder