3 Ekim 2014 Cuma

Müezzinoğlu Bakanlık çalışanlarıyla bayramlaştı

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bakanlık çalışanlarıyla bayramlaştı. Bakanlık merkez binasında yapılan bayramlaşma töreninde konuşan Bakan Müezzinoğlu, bayramların kardeşçe paylaşmanın en yoğun şekilde yaşandığı günler olduğunu vurguladı.
Birlik ve beraberliğin simgesi Kurban Bayramının özünde, dayanışma ve paylaşmanın yer aldığını belirten Müezzinoğlu, şunları kaydetti: “Kurban Bayramı kardeşçe paylaşmanın, birlikte var olmanın adıdır. Bu bayram, dünyanın her köşesindeki kardeşlerimizi hatırlamayı, onların dertleriyle dertlenmeyi, mutluluklarını paylaşmayı gerektiriyor. Bayram sadece etin değil, halis duyguların paylaşıldığı eşsiz bir gündür.”
Bayramlaşma gibi etkinliklerin kurumlarda çalışanlar arasındaki dostluk ve kardeşlik bağını pekiştirdiğini hatırlatan Müezzinoğlu, “Bugün burada siz değerli mesai arkadaşlarımla bunun gereğini yapıyoruz. Sizler birlikte olmak, bayramlaşmak bu güzel günleri daha da anlamlı kılıyor” dedi.
Bayramda mesai yapacak sağlık personelini de unutmayan Bakanı Müezzinoğlu, sağlık çalışanlarının vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir ortamda bayramlarını kutlayabilmeleri için yine mesailerinin başında olacağını sözlerine ekledi.
Bakanlık çalışanlarıyla tek tek bayramlaşan Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu, çikolata ikramında bulundu ve hediyeler verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder