5 Ekim 2014 Pazar


NİĞDE VALİLİĞİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Kurban Bayramı nedeniyle Niğde Valiliği tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.
Bayramlaşmaya Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ın yanı sıra, Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ve Doğan Şafak, Garnizon Komutanı J. Kd. Albay Ufuk Nayır, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclisi Başkanı Mahmut Peşin, Kurum Amirleri ve çok sayıda Vatandaş katıldı.
Valilik Bayramlaşma Programı ilk olarak Derbent Şehit Mezarlığındaki Şehitliğin ziyaret edilmesi ile başladı. Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte tüm şehitlerin kabirlerine birer karanfil bırakarak dua ettiler.
Ardından Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ve beraberindeki protokol üyeleri Tarım Açık Cezaevinde hükümlülerle bayramlaştı.
Cezaevi ziyareti sonrası Polis Evinde Emniyet mensupları ile bayramlaşan Vali Kılıç ve protokol üyeleri daha sonra İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlerin bayramını kutladı.
Bayramlaşma Programı kapsamında Sevgi Evleri, Altunhisar Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezini de ziyaret eden Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ve beraberindeki heyet çocukların, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın ve yaşlılarımızın bayramını kutladı.
Bayramlaşma Programı Niğde Öğretmenevinde Protokol ve Vatandaşların bir araya gelmesi ile sona erdi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder