19 Ekim 2014 Pazar

SPOR PAZARI PROJESİ CUMHURİYET İLKOKULUNDA

Amatör Spor Haftası Kapsamında düzenlenen spor pazarı projesi 14 Elim 2014 Salı Günü Cumhuriyet İlkokulunda coşkulu bir şekilde kutlandı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN sporcu yetiştirmek ve geliştirmek amacıyla okullarımızda spor pazarı projesi gibi etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
 Spor Şube Müdürü Bülent ÖZGÜVEN Spor pazarı projesinde minik öğrencilere sportif etkinliklerde eşlik etti. Yapılan sportif faaliyetlerde Dart, Badminton, Hentbol, Sokak Tenisi, Boks ve Voleybol branşlarında Etkinlikler düzenlendi. Spor Pazarı projesinde Cumhuriyet İlkokulu minik öğrencileri keyifli ve eğlenceli zaman geçirdiler.




SATRANÇTA KÜÇÜKLER İL SEÇMELERİ TAMAMLANDI
Niğde Satranç Turnuvası küçükler il seçmelerinde  8 kategoride 104 Sporcunun katıldı.
Satranç İl Temsilciliği 2014-2015 faaliyet programı içerisinde yer alan "küçükler il seçmeleri satranç turnuvası 11-12 Ekim 2014 tarihinde Niğde Üniversitesi Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın yaşandığı müsabakalar çekişmeli geçti ve renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Niğde Satranç İl Temsilcisi Recep KARA; " satranç Sporuna verdiği desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Harun TURHAN'a teşekkür ederim. " dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder