2 Ekim 2014 Perşembe

VALİ KILIÇ’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Sevgi, dostluk, kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının kuvvetlendiği,  insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, hepimiz için büyük anlamlar taşıyan bayramlar; toplumumuzun manevi zenginlik kaynaklarındandır. 
Bu günler; tüm yurttaşlarımızın el ele verip huzurla, yarınına güvenle bakan bir toplum olmasına vesile olur. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz gerekmektedir.
Huzur ve güven ortamında, her türlü kırgınlıkların ve dargınlıkların sona erdirilmesine, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının geliştirilmesine, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak muhtaç, yoksul, yetim, kimsesiz ve darda olanlarla, her yaştaki hasta vatandaşlarımızın ziyaret edilerek hatırlanmasına, onlara maddi ve manevi çeşitli yardımlarda bulunulması suretiyle de desteklenmeleri ve sevindirilmelerine vesile olan yeni bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.
Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Kurban Bayramının ülkemizde ve ilimizde birlik, beraberlik, hoşgörü ve huzur ortamı içerisinde geçmesini diler, bu vesile ile tüm Niğdeli hemşehrilerimin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.


                                                    Necmeddin KILIÇ
                                                                                                                                                                                                                       Niğde Valisi

                                                                                                                                                           

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder