23 Kasım 2014 Pazar


AK PARTİ İL BAŞKANI EMRAH ÖZDEMİR'İN  " ÖĞRETMENLER GÜNÜ" MESAJI

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir Türkiye’nin gelişmesinde, fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin çok büyük payı olduğunu belirterek, ‘’muasır medeniyetler seviyesine ulaşmada öğretmenlerimizin emekleri asla gözardı edilemez ‘’dedi.
Özdemir mesajında; ‘’Her yıl 24 Kasımda kutladığımız Öğretmenler Gününün tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bir ülkenin gelişmesi, kalkınması, muasır medeniyetler seviyesine ulaşması donanımlı insanların yetiştirilmesinden geçer. Bu anlamda öğretmenlerimiz yurdun dört bir yanında, büyük bir özveriyle bu görevlerini ifa ederek, Türkiye’nin geleceğine yatırım yaparak, bilgili, kültürlü, gelişen çağı iyi okuyabilen insanların yetişmesini sağlamaktadırlar. Hükümetimiz eğitime büyük yatırım yaparak, eğitimi her şeyin önünde tuttu ve bu anlamda öğretmenlerimize özel bir önem atfetti.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha donanımlı bireyler olabilmesi için hizmet veren öğretmenlerimiz bizim için özel bir öneme haizdir. Türkiye, değişen dünya şartlarına bigane kalmayan , sürekli kendini yenileyen bir ülke konumunda. Türkiye’nin istikbali öğretmenlerimizin eğitimleriyle daha bir aydınlık olmaya devam edecektir. Cumhuriyetimizin hedeflediği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmada öğretmenlerimizin emekleri asla gözardı edilemez.
Bu vesile ile öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Eğitime olan katkılarından dolayı, ülkenin gelişmesine verdikleri emeklerinden dolayı öğretmenlerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür temenni ediyorum.’’ dedi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder