20 Kasım 2014 Perşembe

ANKARA DA NİĞDE RÜZGARI ESECEK
4. Niğde Günleri açılışı Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Sebahattin Öztürk, Ankara ve Niğde'den çok sayıda bürokrat ve protokol üyelerinin katılımıyla Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen “Niğde Günleri” etkinliğinde Valilik ve Belediyelerin verdiği hizmetler, şehre kattıkları yenilikler, Üniversite ve Sivil Toplum Kuruluşlarının çalışmaları, Niğde’de üretilen tarımsal ve hayvansal ürünler, kültürel el sanatları, tarihi, doğal ve turistik güzelliklerin fotoğrafları, maket, kataloglar sergilendi.
Niğde Günlerinde, Niğde Belediyesinin de oluşturduğu stant da ziyaretçi akınına uğradı. Çok sayıda kişinin ziyaret ettiği, Niğde Belediyesi standında belediyeye ait kültürel yayınların yanı sıra hizmetlerin tanıtımı da yapıldı. Ziyaretçiler, Niğde için çok önemli projelerin uygulandığını belirterek Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ettiler.
 Niğde hakkında ziyaretçilere bilgi veren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Belediye çalışmalarını da anlattı. Kurulan ekranda Niğde ve Belediye çalışmalarını anlatan tanıtım filmleri yayınlandı.
Başkentte 4.sü düzenlenen Niğde Günlerinin tanıtımın önemine vurgu yapan, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Niğde Belediye Başkanlığı olarak göreve geldiğimiz günden itibaren Niğde'nin tanıtımı için gayret gösterdik, tanıtım için ne gerekiyorsa yaptık” dedi.
Konuşmaların ardından Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla Niğde Günleri'nin açılışı yapıldı.

 Niğde Belediye Başkanlığı tarafından oluşturulan stantta Niğde'yi tanıtıcı broşürler dağıtımının yanın sıra, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından misafirlere Niğde ve belediye çalışmaları hakkında bilgide verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder