2 Kasım 2014 Pazar

ÇİMSA’DAN EĞİTİME DESTEK

ÇİMSA Şirketler Grubu ve İş ortaklarının katkılarıyla modernize edilen Niğde Merkeze bağlı Çarıklı Köyünde Mehmet Bahar İlkokulu Anasınıfı törenle hizmete girdi.

Açılış törenine, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ın yanı sıra, İl Garnizon Komutanı J. Kd.  Albay Ufuk Nayır, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Vali Yardımcısı Özgür Körükçü, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, ÇİMSA Fabrika Müdürü Dr. Adnan Güven ve Çarıklı Köyü sakinleri katıldı.

Törende konuşma yapan Vali Kılıç; “ Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak bilim, teknoloji ve eğitimli insan gücü ile olur. 80’li yıllar okul yapma, 90’lar öğretmen yetiştirme ve atama ile geçti. Şükür ki bugün okulların ulaşmadığı hiçbir yer yok. Tüm birimlerimize okullarla hatta bu köyümüzde olduğu gibi anasınıfları ile ulaşmış durumdayız. Anasınıfının ötesinde bugün daha da modern bir Anasınıfına kavuşmak nasip oldu. Bu gayretlerinden dolayı da ÇİMSA yöneticilerine ve iş ortaklarına teşekkür ediyorum.” dedi.


Konuşmaların ardından Anasınıfının açılışı gerçekleşti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder