18 Kasım 2014 Salı

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRÜ
KİCK BOKS MİLLİ TAKIMINI ZİYARET ETTİ

Kick boks  Federasyonu Başkanlığının 2014 Faaliyet Programında Yer Alan 05/15 kasım 2014 Tarihleri arasında Bayan Erkek Kick Boks  Takımı Slovenyanın  maribor kentinde yapılacak olan Avrupa şampiyonası hazırlık çalışmalarını Demirkazık kamp eğitim merkezinde yapan kıck boks  Milli Takımını Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN ziyaret etti. Kamp müdürü  Uğur Alparslan dan kamp hakkında bilgi alan İl Müdürü Avrupa şampiyonasında takıma başarılar diledi.
Kamp müdürü Uğur Alparslan da ziyaretlerinden dolayı kampı onurlandıkları için İl Müdürüne teşekkür edip kamp hakkında bilgi verdi. Niğde Demirkazık Kamp Eğitim merkezinde yoğun bir kamp dönemi geçiren Milli Takım  Kick Light,Point Fighting ve Light Contak branşlarında  ülkemizi temsil edecek

Türkiye Şampiyonasında kilosunda birinci olan sporculardan oluşan milli takımın verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten kamp müdürü Uğur Alparslan sporcularımızın morali ve neşesi son derece iyi artık sadece müsabaka anını bekliyoruz ve ülkemize madalyalar getireceğiz, dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder