16 Kasım 2014 Pazar

KAÇAK SİGARA VE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
 NİĞDE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN YOL UYGULAMASI SIRASINDA KAÇAK SİGARA , ESRAR , TABANCA VE FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ
Ulukışla Sulh Ceza Hakimliğinden alınan Değişik İş Nolu Önleme Arama Kararına istinaden , Ulukışla İlçesi Niğde-Adana Otoyolu Aksaray-Konya istikameti Eminlik Gişeleri önünde yapılan yol uygulamasında,
Daralı ağırlığı 4 kilo 360 gram esrar maddesi, Muhtelif markalarda 8400 paket kaçak sigara, 1 adet Star marka 9 mm tabanca ve 8 adet MKE yapımı fişek, 1 adet Baretta marka 9 mm tabanca ve 4 adet fişek ele geçirilmiştir.
Konu ile ilgili olarak Ö.M.K - M.B.A - İ.D ve L.K isimli şahıslar hakkında “Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak ve Nakletmek suçundan işlem yapılmış, Ö.M.K - M.B.A isimli şahıslar sevk edilmiş oldukları adli makamlarca tutuklanmışlardır.

Ayrıca 5607 SKM (kaçak sigara)” suçundan R.İ - M.Ç - G.Ş. ve 6136 SKM suçundan T.U – P.S isimli şahıslar hakkında işlem yapılmış olup, Savcılık talimatlarına istinaden ifadelerine müteakip Şube Müdürlüğümüzden salıverilmişlerdir. Yakalama emrine istinaden aranan 1 şahıs yakalanarak Ulukışla C. Başsavcılığına sevk edilmiş olup. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra serbest kalmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder