16 Kasım 2014 Pazar




NİĞDE MÜSİAD ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Niğde Yürütme Kurulu , STK ve Siyasi Parti ziyaretlerine devam ediyor.
Ziyarette; Müsiad Başkanı Hüsamettin Gümüştepe, Yürütme Kurulu Üyeleri , İsmail Karanfil, Yakup Öztürk, Can Demiryel, Mücahit Umucu bulundu.
MÜSİAD temsilcileri, NİTSO, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlarıyla görüştü.

İlk olarak Niğde Sanayi ve Ticaret Odasını ziyaret eden MÜSİAD temsilcileri, Meclis Salonunda Şevket Katırcıoğlu ve beraberindeki heyetle görüşme yaptı. Nezaket ziyaretinin yanısıra Niğde’nin gelişmesine katkıda bulunacak konular hakkında istişarede bulunuldu.
Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erhan ADEM ' i ve Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanı Ali GÜNGÖR ile görüşen MÜSİAD yetkilileri burada da Niğde’nin gelişmesine katkı sağlayacak konular hakkında siyasetle STK’ların neler yapabileceği konusu üzerine istişarelerde bulunuldu.
Ziyaretler hakkında bir açıklamada bulunan MÜSİAD Niğde İl temsilcisi Hüsamettin Gümüştepe şu ifadelerde bulundu: ‘’ MÜSİAD olarak Niğde’de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Niğde’de siyasi, sivil toplum örgütleriyle biraraya gelerek bir koordinasyon oluşturmaya çalışıyoruz. Niğdemizin ekonomik , sosyal anlamda daha iyi konuma gelmesini istiyoruz. Bu yüzden STK ve siyasi parti temsilcilerimizle görüşmeler yapıyoruz. NİTSO, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlarıyla görüşmeler yaparak projelerimizden bahsettik ve istişarelerde bulunduk. Diğer siyasi partileri ve STK’ları ziyaret etmeye devam edeceğiz.’’ dedi
Müsiad olarak faaliyetlerine devam ettiklerini belirten Gümüştepe, Kasım ayı sonunda uluslararası fuara tüm işadamlarını davet ettiklerini dile getirerek şunlara değindi: 26-30 Kasım arası İstanbul’da uluslararası fuarımız olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Müsiad tarafından organize edilen bu fuarımızın açılışına katılacaklar. Niğde’den kalabalık bir ekiple bu fuara katılacağız. Niğdeli işadamlarımızdan bu fuara katılmak isteyenler bizimle irtibata geçebilirler. Dünyanın birçok yerinden 7.500 işadamı bu fuarda yer alacak. Ufkumuzu açacak bir fuar olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bu fuara mutlaka katılmalarını tavsiye ediyorum’’ diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder