12 Kasım 2014 Çarşamba

ULUKIŞLA İLÇE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Ulukışla İlçesinde düzenlenen İlçe Değerlendirme Toplantısı Niğde Valisi Necmeddin Kılıç başkanlığında geçekleştirildi.
Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Kılıç’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Ufuk Nayır, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Altunhisar Kaymakamı Mehmet Yaşar Yeşiltaş, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Çamardı Kaymakamı Mustafa Serin, Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç, Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, İl Öz. İdr. Gen. Sek. Ali Nebol, İl ve ilçe kurum müdürleri, belediye başkanları ve muhtarlar katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar’ın ilçe hakkında verdiği brifing ile devam etti. Toplantıda 2013 yılında yapılan çalışmalar ile 2014 yılında yapılmaya başlanan ve bundan sonrada yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Daha sonra Ulukışla İlçesine bağlı Kılan Köyü sakinleri tarafından yapılan aşure davetlilere Niğde Valisi Necmeddin Kılıç tarafından dağıtıldı.
Aşure ikramının ardından Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu ve İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin ilçe ve ilçeye bağlı köyler hakkında konuşma ve sunum yaptılar. Köy muhtarlarının da görüşlerinin alındığı, istek ve taleplerinin dinlendiği toplantıda Ulukışla İlçesine bağlı çoğu köyde yapılan Kaymakam Çeşmeleri, Çocuk Oyun Parkları, Çim Sahalar, Basketbol ve Voleybol Sahaları, Kadınlar İçin Spor Tesisleri, Z ve E Kütüphaneleri, Her Köye İnternet Projesi gibi çalışmalar hakkında bilgi verildi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder