9 Aralık 2014 Salı

Ak Parti Bor’da 5.Olağan Kongreyi gerçekleştirdi

Bor Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye; Ak Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, İl Koordinatörü İlknur İnceöz, Ak Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Burak Tunç, İl Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İlçe belediye başkanları, ak parti ilçe ve belde başkanları ile çok sayıda Ak Partili katıldı.
Divan Başkanlığına Ak parti il Başkan Yardımcısı Sedat Çağlar seçildi.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından kongre sürecini başlatan Divan Başkanı Çağlar ilk olarak konuşmasını yapmak üzere mevcut başkan ve tek aday Yavuz Ergün’ü kürsüye davet etti.
 5. olağan kongrenin tek adayı olan Ergün kürsüye gelerek şu açıklamalarda bulundu:
‘’2012 yılında yaptığımız kongremizden sonra, bu zaman kadar yapılan tüm seçimlerde , ilçemizde ülke ortalamasının üzerinde oy almamızı sağlayan bu partiye destek veren ve mart 2014 seçimlerinde %49,2 gibi ilimizdeki en yüksek oy oranı ile belediye başkanlığı seçimini  yeniden kazanmamızı sağlayan tüm gönüldaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah 2015 yılında da yapılacak genel seçimlerde oy oranlarımızı yükselterek yolumuza devam edeceğiz!! dedi.
Konuşmaların ardından Divan yönetim listeler için 10 dakika süre verdi. Süreden sonra Yavuz Ergün başkanlığındaki liste onaylandı ve seçime gidildi. Delegelerin oylarına sunuldu ve oylama sonucunda 237 delege oy kullandı.5.olağan kongrede oylarının tamamını alan Yavuz Ergün Ak parti Bor İlçe Başkanı olarak seçildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder