2 Aralık 2014 Salı

Ak Parti Teşkilatı Niğde’de 4 ilçenin kongresini gerçekleştirdi

Niğde’de 4 belde ile başlayan 5.Olağan Kongre süreci haftasonu 4 ilçeyle devam etti.
Cumartesi günü Altunhisar ve Çiftlik ilçelerinde kongre yapılırken, Pazar günü Ulukışla ve Çamardı ilçelerinde 5.Olağan Kongre gerçekleştirildi.
Kongrelere; Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, İl Koordinatör Milletvekili İlknur İnceöz, Ak Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Meclis Başkanı Mahmut Peşin , Merkez İlçe Başkanı Ömer  Kılıç, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda Ak Partili katıldı.
Tüm ilçeler tek adayla kongreye giderken mevcut başkanlar tekrar seçilerek görevlerine devam etti.
Altunhisar’da mevcut ilçe başkanlığı yapan Şener Tosuner kongrede delegelerin oylarını alarak yeniden ilçe başkanı oldu. Kongrede 101 delege oy kullanırken, oyların tamamını aldı.
Çiftlik ilçesinde mevcut ilçe başkanlığı görevini yürüten Cavat Temur tek listeyle gittiği seçimde tekrar ilçe başkanı seçildi. 121 delegenin  oy kullandığı seçimde oyların tamamını alarak görevine devam etti.
Çamardı İlçesinde Pazar günü yapılan 5.Olağan kongrede mevcut başkan Yasin Yılmaz katılan 122 delegenin oylarının tamamını alarak yeniden ilçe başkanı olarak seçildi.
Ulukışla ilçesinde Pazar günü yapılan 5.Olağan kongrede mevcut başkan Mehmet Erdoğan oy kullanan 133 delegenin 132’sini alarak yeniden ilçe başkanı olarak seçildi. Ulukışla’da 1 oy boş çıktı.
Ak Parti bu hafta 2 ilçenin daha kongresini yaparak ilçe kongrelerini tamamlayacak. 6 Aralık Cumartesi Günü Bor ilçesinde, Pazar günü ise Merkez İlçede 5.Olağan Kongre yapılacak.
Kongreleri değerlendiren Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir şu açıklamalarda bulundu:
‘’Haftasonu 4 ilçemizin kongresini başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Altunhisar, Çiftlik, Ulukışla ve Çamardı kongrelerimize katılım çok fazlaydı. Teşkilatın kongrelerimize gösterdiği ilgi görülmeye değerdi. Bütün kongrelerimizde tek liste vardı. Birlik ve beraberliğin göstergesi açısından bu kongreler bizim için önem arzediyor. Yeniden seçilen tüm ilçe başkanlarımıza görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Bulundukları ilçelere önemli hizmetler yapacaklarından şüphemiz yok. Bu hafta Bor ve Merkez İlçe Kongrelerimizi gerçekleştirerek ilçe kongrelerimizi nihayete erdireceğiz. 27 Aralık’ta il kongremizi yaparak 2015 seçimlerine yenilenmiş kadrolarla gireceğiz. Yeni Türkiye yolunda hizmetlerimiz artarak devam edecek’’ diye konuştu






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder