6 Aralık 2014 Cumartesi

Gelişme Planı Belediye Meclis Üyelerine Sunuldu
Niğde Belediyesi Aralık ayı Meclis toplantısı yapıldı. Belediye Meclis toplantısı sonrası, NİGEP çalışma gurubu tarafından meclis üyelerine gelişme planı hakkında bilgi verildi.
Niğde İl Gelişme Planı (NİGEP) çalışma gurubu, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür'ün de katılımıyla Niğde Belediyesi Meclis Üyelerine yürüttüğü çalışmaları anlattı.
Niğde'nin değerlerinin kalkınmak için nasıl harekete geçirileceğini gösteren, şehrin tanınmasını, ortak bilinç ve amacın geliştirilmesini sağlayacak vizyonun oluşturulması için değerlendirme toplantısı yapıldı.

Niğde Belediyesi Meclisi salonunda yapılan toplantıya Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Belediye Meclis üyeleri ve NİGEP çalışma gurubu katıldı.Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adana Görür'ün konuşmalarının ardından Niğde Üniversitesinden Prof. Dr. Selen Doğan, NİGEP’in amaçları ve yapılan çalışmaları ile ilgili sunum yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder