1 Aralık 2014 Pazartesi

NİTSO  VE BORSA İSTANBUL  İŞBİRLİĞİNDE
 BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Niğde TicaretOdası, Borsa İstanbul A.Ş. işbirliği ile “Halka Arz ve Borsa İstanbul'un Sunduğu Fırsatlar” konulu bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.
 Toplantıya Niğde Defterdarı Cabir Döner, Meclis Üyeleri ve çok sayıda Oda üyesi katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu; “Üye işletmelerimizin karşılaştıkları finansman sorunlarına alternatif çözüm üretebilmek için Borsa İstanbul A.Ş. ile birlikte bir etkinlik gerçekleştirmeyi planladık” dedi.
Toplantıya ekibiyle birlikte katılan Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz konuşmasında kendisinin de Niğdeli olduğunu ve bu etkinliği Niğde'de gerçekleştirmeyi özellikle istediğinden bahsetti ve Borsa İstanbul A.Ş.'nin faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Daha sonra sunumlarını yapan Borsa İstanbul A.Ş. Pazarlama ve Satış Bölümü Direktörü Serhat Görgün ve Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Oral katılımcılara halka arz, özel pazar, borçlanma aracı ihracı, pazarlar, şirket değerlemesi, talep toplanması gibi konular hakkında katılımcılara detaylı bilgi verdiler.    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder