3 Aralık 2014 Çarşamba

Sağlık Çalışanları Dernekleşti
Niğde'de görev yapan sağlık çalışanları dernekleşti. Kısa adı NİSADER olan Niğde Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Hakan Altın, "Birleştirici bir güç olarak sağlık çalışanlarının sorunlarına çözüm üretmek ve sosyal faaliyetlerle onları iş hayatında daha da motive etmeyi amaçlıyoruz" dedi.
 NİSADER, faaliyetlerine hızlı başladı. Niğde'de görev yapan sağlık çalışanlarını bir dernek çatısı altında birleştirmeyi hedefleyen NİSADER ilk faaliyetinde, ilimizde faaliyet gösteren sağlık kurum ve kuruluşları ile STK'ları ziyaret etti. Ziyaretlerde derneğin amaçları hakkında bilgi veren Nisader Başkanı Hakan Altın, birleştirici bir güç olarak Niğde'de görev yapan sağlık çalışanlarının sorunlarına çözüm üretmeyi hedeflediklerini söyledi. Çeşitli sosyal faaliyetlerle sağlık çalışanlarını iş hayatında daha da motive etmek istediklerini kaydeden Başkan Altın, derneğin amaçlarını şöyle sıraladı:  "Sağlık çalışanları arasında birlikteliğini sağlayarak takım ruhuyla hizmet üretimine  ve çalışma barışına katkıda bulunmak, birey  ve toplum sağlığının korunmasına ve geliştirilmesine destek olmak, Sağlık çalışanlarının bilgi ve tecrübelerini artırmak amacıyla  mesleki alanda geliştirici  eğitimler ve seminerler düzenlemek, sağlık çalışanlarına yönelik  geziler, kahvaltılar, yarışmalar  gibi motivasyonu artırıcı sosyal  etkinlikler düzenlemek, sağlık çalışanlarının mesleki sorunlarının  çözümüne yönelik iyileştirici faaliyetlerde bulunmak."
Faaliyetlerine Hızlı Başladı
Faaliyetleri kapsamında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk olarak İl Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yücel'i ziyaret eden Başkan Hakan Altın, daha sonra sırasıyla İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bilgehan Öztürk, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Hakan Bayraktar, Sağlık Sen, Türk Sağlık Sen, Ufuk Sağlık Sen ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) şube yönetimleriyle bir araya gelerek derneğin misyonu hakkında bilgi verdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder