1 Ocak 2015 Perşembe

2015 TÜRKİYE’NİN YILI OLACAKTIR”

 yeni yıl vesilesi ile bir basın açıklaması yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Niğde İl  Başkanı Emrah Özdemir, 2015 yılının Türkiye’nin yılı olacağını ifade etti.
Yeni yıl vesilesi ile yazılı bir basın açıklaması yapan Özdemir, “On yıllardır birikmiş sorunların AK Parti hükümetleri tarafından bir bir çözüme kavuşturulduğunu ifade ederek, geçmişte yapılanlara baktığımızda yarınlarımıza olan inancımız daha da artmaktadır” dedi.
Özdemir açıklamasında daha sonra şu görüşlere yer verdi.
“Yeni bir yıl yeni bir umut ve yeni bir başlangıç vesilesidir. Bu durum, özellikle yeni bir ümide, yeni bir ışığa ihtiyacı olan milletler ve insanlar açısından çok daha önemlidir.
Ülkemiz ve Niğde’miz de 2015’e yeni bir umutla girmektedir.
Ülkemiz  ve ilimiz açısından bu ümitlerimizi besleyecek bir çok neden vardır.
Ülkemiz ve Niğde’mizde 2002’den bu yana sosyal adaletin ve toplumsal barışın sağlanması, sanayileşme, ekonomik kalkınma, insan hakları ve demokratikleşme yönünde adeta devrim niteliğinde gelişmeler yaşanmıştır.
Geçtiğimiz 12 yıl içerisinde ülkemiz tüm vesayetçi yapılardan kurtulmuş; 2014 yılında gerçekleştirilen iki seçimde milli irade üzerindeki tüm vesayetçi yapılar bir daha dirilmemek üzere tarihin kara sayfalarına gömülmüştür
Ekonomik açıdan bakıldığında, dev ekonomilere sahip, hemen hemen bütün gelişmiş ülkeler son yıllarda ekonomik krizlerle boğuşurken, Türkiye 2002’den bu yana istikrarla sürdürdüğü ekonomik büyümeyi 2014’te de başarı ile sürdürmüştür.
2014 yılı  ülkemiz açısından olduğu gibi Niğde’miz açısından da oldukça verimli geçmiştir.
2014 yılında Niğde’miz birçok hizmetlerden yararlanmıştır. Niğde İl Özel İdaremiz kapanan belediyelerinde yükünü alarak, köylerimize daha fazla hizmet götürmüş, halkımızın memnuniyeti artırılmıştır. Niğdemize çevre illerin çoğunda olmayan tam donanımlı ve modern bir hastane yapılarak sağlık alanında büyük bir eksiklik giderildi. Niğde-Bor 3 şeritli yol yapımıyla ulaşımdaki büyük sorun giderildi. Niğde otoban yolunun yapımı hızla devam ediyor. Yıllardır beklenen Keten Çimen Yolu’nun yapım çalışmaları devam etmektedir. Birçok köy ve kasabamıza yapılan barajlar, göletlerle sulama alanındaki ihtiyaçları büyük oranda çözüme kavuşturduk. Bunun gibi daha sayamadığımız birçok hizmeti Niğdemize kazandırdık. Bundan sonraki süreçte de ilimiz hizmetleri almaya devam edecektir.
Bütün bunları alt alta eklediğimizde 2015 yılının Türkiye’mizin ve dolayısıyla Niğde’mizin yılı olacağını söylemek hiç de hayal olmayacaktır.
Ülkemizdeki, ilimizdeki ticari ve sanayi alanındaki gelişmeler, Niğde’mizin ve ülkemizin  geleceği ile ilgili ümitlerimizi artırmaktadır.
2015 yılının Türkiye’nin sosyal, kültürel ve ekonomik merkezi olan Niğde’mizin sorunlarını çözme ve sıkıntılarını giderme noktasında da katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum.
Niğde’yi sosyal, ekonomik, kültürel ve sağlık alanında cazibe merkezi yapmak yolundaki gayretlerimiz, sizlerin de desteği ile devam edecektir
Bu duygu ve düşüncelerle 2015 yılının ve 2 Ocak’ta idrak edeceğimiz Mevlid Kandili‘nin  başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyor; bu vesile ile selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder