17 Ocak 2015 Cumartesi

AK PARTİ, NİĞDE GAZETECİLER BİRLİĞİ VE CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Niğde İl Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Niğde’de gazetecileri temsil eden, ‘Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Birliği’ ile ‘Niğde Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, il yönetimi ile birlikte , İdris Yavuz ve Alpaslan Düzgün’ü makamlarında ziyaret ederek ” 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü canı gönülden kutlarım” diyerek, büyük bir azimle, halkı doğru bilinçlendirmek için çalışan gazetecilere verdiği önemi deklare etti.
Basın, gören gözümüz diyen Özdemir; ‘’ Basın gören gözümüzdür. Niğde’mizde yayın yapan gazetelerin halkı bilinçlendirmek için maddi ve manevi fedakarlıklarla bu hizmetlerini sürdürdükleriniz biliyoruz. Medya hayatımızın önemli bir parçasıdır. Basınımız görevini yaparken, hukukun evrensel standartlarından sapmamalı, kişi hak ve hürriyetlerine saygıyı asla ihmal etmemelidir. Tarafsızlık, özel hayata saygı, yani doğru haber yapmak basın için yol gösterici değerler olmalıdır. Basın toplumu bilinçlendirmek için yapıcı hareket ettiğinde daha başarılı olacaklarına inanıyorum’’ dedi.
 İdris Yavuz ve Alpaslan Düzgün bu nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyet ve teşekkürlerini dile getirirken şu ifadelere yer verdiler; ‘’ Bizler sadece habercilik değil Niğde’nin gelişmesine de katkı sunmaya çalışan bir birliğiz. Niğde’nin ihtiyacı olan yatırımlarda, Niğde’nin Türkiye ve dünyaya tanıtılmasında elimizi taşın altına koymak için her türlü işbirliğine varız. Amacımız Niğde’nin kalkınması, ekonomik anlamda daha da büyümesidir. STK ve kurumlarla diyaloğun sağlanması, Niğde’nin gelişmesi açısından büyük önem arz etmektedir.’’ dediler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder