7 Ocak 2015 Çarşamba

KAYAK İL BİRİNCİLİĞİ YAPILDI

03.01.2015 tarihinde Niğde Üniversitesi kampüsünde Kayak İl birinciliği müsabakaları yapıldı. Yapılan Kayak il birinciliği müsabakalarına toplam 54 sporcu katıldı.
 5 kategoride dereceye giren sporculara madalya verildi. Yapılan müsabakalar sonucunda Dereceye giren sporculara Spor Şube Müdürü Bülent özgüven madalya verdi.
 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Mustafa İlçin ; “İl birinciliği yarışmalarının önümüzdeki günlerde Bolu İlinde yapılacak olan kayak etap yarışmaları için hazırlık maçları olduğunu ve katılacak sporcuların belirlenmiş oldu. Kayak sporuna vermiş olduğu desteklerden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Harun Turhan’a ve Spor Şube Müdürümüz Bülent Özgüven’e teşekkür ediyorum”dedi.


KAYAKÇILAR DÜNYA ŞAMPİYONASINDA

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Antrenörü Mustafa İlçin ;
“Kayakçılarımızdan Ahmet Üstüntaş ve Mehmet Üstüntaş Dünya Şampiyonası eleme yarışmalarında göstermiş oldukları başarılı performansla Dünya Şampiyonasına Katılmaya Hak kazandılar. Sporcularımızdan Ahmet ve Mehmet Üstüntaş daha önceki yapılan müsabakalarda ve Aralık ayında Avusturya’da yapılan IBU yarışmalarında deneyim kazandılar. Kayakçılarımız ilimiz adına güzel başarılar elde ettiler. Bunun yanı sıra 2 sporcumuzun ise EYOWF takımındadır. Ayrıca sporcularımızdan Şerife Tuncer ve Songül Bayrıl’da EYOWF takımına girmeyi başardılar. Ve 25 – 30 Ocak 2015 tarihleri arasında Avusturya’da yapılacak olan EYOFW yarışmalarında ülkemizi temsil edeceklerdir. Başarılarımızı her zaman desteleyen İl Müdürümüz Harun Turhan ve Spor Şube Müdürümüz Bülent Özgüven’e teşekkür ediyorum.” Dedi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder