16 Ocak 2015 Cuma

OKUL SPORLARI GENÇLER YÜZME MÜSABAKALARI YAPILDI
Okul sporları gençler yüzme müsabakaları 10 Ocak Cumartesi günü Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olimpik yüzme havuzunda gerçekleştirildi.
 Müsabakalara Niğde Fen Lisesi, Niğde spor Lisesi, Yunus emre Anadolu Lisesi, Bor Toki Anadolu Lisesi, Niğde imam Hatip Anadolu lisesi, Niğde Otelcilik ve turizm Lisesi, Yavuz sultan selim Anadolu lisesi, Niğde Özel Anlam sağlık meslek lisesi ve Sungur Bey koleji takımları katıldı.
 Müsabakalar Sonucunda Niğde Fen Lisesi kız ve erkeklerde takım halinde ve bayrak yarışlarında birinci oldu. Yoğun katılımın yaşandığı müsabakalara Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Bülent Özgüven ve Tesisler Şube Müdürü Ali Dibek’te iştirak ettiler. Her kategoride başarılı olan takım ve sporcular madalya ve ödüllerini Şube Ali Dibek’ten aldılar. Ayrıca Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencisi Kaan Aslan Türk dört mesafe ve stilde birincilik ödüllerini alarak yarışmanın gözdesi olmuştur. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan yarışmalara katılan ve derece alan takımları, idarecileri ve antrenörleri tebrik etti.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder