28 Şubat 2015 Cumartesi

BASKETBOL İL 1. TAMAMLANDI
2014-2015 Basketbol Ligi Yıldız Erkek Kulüpler İl Birinciliği oynanan son müsabaka ile tamamlandı. Gençlik ve Spor Kulübü  A,Gençlik ve Spor Kulübü  B,Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Kulübü,Niğde Gücü Gençlik Spor Kulübü takımlarının katılımlarıyla gerçekleşen ligde birbirinden çekişmeli müsabakalar gerçekleşti.
Müsabakalar sonucunda sıralama şu şekilde oluştu : 1.Gençlik ve Spor Kulübü A   2.Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Kulübü  3.Niğde Gücü Gençlik Spor Kulübü  4.Gençlik ve Spor Kulübü B .Ligi birincilikle bitiren Gençlik ve Spor kulübü 10-14 Mart 2015 tarihlerinde ilimizde gerçekleşecek olan TBF Altyapı Faaliyetleri Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil edecektir.

Konuyla ilgili Gençlik ve Spor Kulübü basketbol antrenörü Aydın ÇERTEL “Takım olarak ligde gösterdiğimiz iyi performans sonucunda sporcularım bu şampiyonluğu hak ettiler.Önümüzde kısıtlı bir zaman var ve bu zaman boyunca bölge şampiyonasına hazırlıklarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.Umarım bölge şampiyonasında da iyi sonuçlar alıp Anadolu şampiyonasına yükselmeye hak kazanırız.Sporcularımı tebrik eder ,destekleri için Spor Şube Müdürü Bülent Özgüven ve il müdürümüz Harun Turhan’a teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder