24 Mart 2015 Salı

22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliği (Paramedik) Haftası

Acil Sağlık Hizmetleri, özünde fedakarlık, azim ve özveri bulunan halkımızın en zor anlarında ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetidir.
         Acil sağlık sisteminde yetişmiş ve nitelikli personel gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri arasında birlik, beraberlik ve mesleki dayanışma ortamının sağlanması amacıyla 22 Mart tarihi Acil Tıp Teknisyenleri Derneğinin öncülüğünde “Acil Tıp Teknisyenleri Günü” olarak 22-28 Mart tarihi ise “Acil Tıp Teknisyenleri Haftası” kutlanmaktadır.
Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz YÜCEL “Kutlanmakta olan Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliği (Paramedik) Haftasının Birlik ve Beraberlik içerisinde geçmesi, Ülkemizin dört bir tarafında yapılacak olan etkinliklerle hem meslektaşlarımızın kendi aralarında dayanışması, hem de halkımızla kucaklaşması hedeflenmektedir.
Ülkemizin her noktasında, her kösesinde, her zaman 7 gün 24 saat, fedakarca özveriyle ve azimle hizmet veren, hep birlikte omuz omuza çalışarak, ülkemizde acil sağlık hizmetlerinin standardını yükseltebilmek amacıyla 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliği (Paramedik) Haftanızı tebrik ediyor; kurtarılacak hayatlar adına hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve görevi başında hayatını kaybeden görev şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder