28 Mart 2015 Cumartesi

343 Bin Nüfusa 343 Bin Fidan
Niğde Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan ağaç dağıtım kampanyasına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a ağaçlandırma kampanyası için teşekkür ettiler.
Niğde Belediye Başkanlığı Kent Meydanında gerçekleştirdiği fidan dağıtım programıyla vatandaşlara ağaç fidanı dağıttı. Yoğun katılımın sağlandığı ağaç fidanı dağıtım programında vatandaşlar fidan alabilmek için kıyasıya yarıştı. Niğde için yeşilin önemine değinen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde genelinde 343 bin nüfus için 343 bin fidanı toprakla buluşturmayı hedeflediklerini belirtti.
Her insan için bir ağaç

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü olarak üç ay önce başladığımız program çerçevesinde 2015 yılı Nisan ayında ilimizde yaşayan her insan için bir ağaç kampanyasını bu gün burada başlatıyoruz. Niğde'yi biz bir bütün olarak düşünüp 343 bin nüfusumuz var ve 343 bin fidanı bu sene toprakla buluşturacağız. Niğde'de yaşayan her bir fert için bir fidan dikme kampanyasını Nisan ayının sonunda tamamlamış olacağız" dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder