19 Mart 2015 Perşembe


 Çamardı ilçesinde 
18 Mart Çanakkale Zaferi ve  Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ile ilgili program saat 09.00’da Çamardı Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı.
Şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağı göndere çekildi.
Resmi çelenk koyma töreninin ardından program Çamardı Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapıldı. Programa Kaymakam Mustafa SERİN, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cem GÖKDEMİR, İlçe Belediye Başkanı Yavuz SOYLU, Cumhuriyet Savcısı Abdulhamit DURGUT, İlçe Emniyet Amiri Bülent KALE, kamu kurum amirleri, okul yöneticileri ve öğretmenleri ile çok sayıda öğrenci ve veliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cem GÖKDEMİR günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Ardından , Kur’an-ı Kerim okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencilerinin şiir, kompozisyon, İlçemiz şehitleri ile ilgili slayt gösterileri, “ Çanakkale Geçilmez” adlı tiyatro gösterisi sunuldu. Program sonunda şiir, resim ve kompozisyon dallarında ilçe genelinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Çanakkale Zaferi adlı fotoğraf sergisinin gezilmesi ile tören sona erdi

Kaymakam  Mustafa SERİN Çamardı İlçesindeki Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Kaymakam Mustafa SERİN, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cem GÖKDEMİR ile birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı sonrasında  Çamardılı şehit  askerlerin ailelerini ziyaret ederek, bu gününde acılarını paylaştı ve onları yalnız bırakmadı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder