17 Mart 2015 Salı

İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY ANILDI
      12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 94. yılı ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı Yapıldı.
     Çamardı İlçesi  Atatürk İlk-Ortaokulu tarafından düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı, İlçe Mehmet Akif Ersoy YBO salonunda yapıldı.
    Programa Kaymakam Mustafa SERİN, ,  Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cem GÖKDEMİR,   Belediye Başkanı Yavuz SOYLU  Emniyet Amiri Bülent KALE,  Müftü Muhsin YILDIZ,Milli Eğitim Müdürü Mustafa EKE Halk Eğitim Müdürü Taner ÖZEN , okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program,günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, Mehmet Akif ERSOY'un hayatını anlatan slayt gösterisi, şiir videoları, öğrencilerin şiir okuması, İstiklal Marşının Koro olarak okunması, İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında ile resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.
     Program sonunda  “ Gençlerin Çizimiyle İstiklal Marşı “ konulu resim sergisi gezildi. Kaymakam Mustafa SERİN, Atatürk İlk-Ortaokulu yöneticileri ve öğretmenlerini tebrik ederek salondan ayrıldı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder