10 Mart 2015 Salı

VALİ KILIÇ: “BÜTÜN ANNELER YILIN ANNESİDİR”

08 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Yılın Kadınları Vali Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünce ortaklaşa belirlenen Yılın Kadınları, Vali Necmeddin KILIÇ’ı makamında ziyaret ederek Vali Kılıç’a günün anısına çiçek verirken Vali Kılıç’da yılın annelerine hediye takdim etti.
 Ziyarette, Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abuzer Ceydan’da hazır bulundu.

Yılın Kadınları Beyhan Taşkın, Canan Bozok, Nurşen Erdem ile tek tek ilgilenen Vali Kılıç konuşmasında; “ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü iyi ki var. Senede bir seferde olsa eli öpülesi, ayağın altındaki toz olamıyacağımız Anneleri, Eşlerimizi, Kadınlarımızı hatırlamamız için toplum olarak iyi bir fırsat, Kadınlar kutsaldır. Sadece 9 ay bir nesli taşıyabilmek bile başlı başına bir kahramanlıktır. Sabahlara kadar o çocuklar için o uykuyu bölmek bir civanmertliktir. Akıl baliğ edip topluma kazandırmakta, karşılığını bulamayacağımız bir erdemdir iyiliktir. Anneler kutsaldır, kadın kutsaldır. Cennetler annelerin ayağı altına serilmiştir, ayağı öpülesi annelerin ayaklarının altından geçilerek cennettlere gidilir. Bugün Niğde’deki örnek Kadınlardan, Kahraman Kadınlardan, eşlerini kaybettikleri halde hayata tutunmaya kendilerine emanet edilen o yetimleri topluma kazandırmaya çalışan annelerden üçünü Yılın Annesi seçtik. Ancak, bugün diyoruz ki bütün anneler yılın annesidir” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder