2 Nisan 2015 Perşembe

12. Sınıf Öğrencilerine ‘’Doğru Tercih ve Sınav Kaygısı’’ Konulu Konferans Düzenlendi
31 Mart Salı günü 9.30 -11.30 ve 13.30-15.30 saatlerinde, Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yakın Doğu Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği konferansa;300 öğrenci ve 21 öğretmen katılmıştır. Konferansa konuşmacı olarak katılan Eğitim Uzmanı, NTV/CNBCE Doğru Tercih Programı yönetici ve sunucusu yazar Sadık Gültekin; sınav kaygısıyla mücadele, motivasyon, başarıya odaklanma gibi konularda öğrenciler için çok faydalı olacak bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı. Konferansa katılan bütün öğrenciler kendileriyle ve gelecek kariyer planlamalarıyla ilgili tüm konuları büyük ilgi ve dikkatle dinlediler.
Konferans sonunda öğrenci ve öğretmenler kendi düşünce ve sorunlarını paylaşıp, hayatlarıyla ilgili kara verme sürecindeki sorularına cevap bulmaya çalıştılar.
 Değerli konuşmacı Sadık Gültekin ile gerçekleştirilen bu konferansa katılan bütün öğrenciler memnuniyetle katıldıkları bu konferanstan çok önemli ve olumlu edinimleriyle ayrılırken, teşekkürlerini ve hoşnutluklarını kişisel olarak Sadık Gültekin’e ilettiler.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder