4 Nisan 2015 Cumartesi

            ALTUNHİSAR  KAYMAKAMI İLE SÖYLEŞİ
NİĞDE ALTUNHİSAR KAYMAKAMI İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ İLE YAPTIĞI SÖYLEŞİDE , EĞİTİMİN ÖNEMİNİ ANLATTI. KENDİSİ İLE İLGİLİ SORULARI YANITLADI
Kaymakam Mehmet Yaşar YEŞİLTAŞ Yeşilyurt Hasan YALDIR ilkokulu öğrencilerinin daveti üzerine öğrencilerle söyleşi yapmak üzere  Yeşilyurt Hasan YALDIR ilkokuluna gitti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet SAYAR’ın da katıldığı program okulun konferans salonunda yapıldı.Ortaokul ve ilkokul dördüncü sınıf öğrencilerinin katıldığı söyleşiye Kaymakam YEŞİLTAŞ , eğitim-öğretimin önemini anlatarak başladı.Öğrencilerin dikkatlerin toplamak ve dikkatli dinlemelerini sağlamak için öğrencilere sürekli söz hakkı verdi,sorular sordu,kendisine sorulan soruları özenle  yanıtladı. Hitabı ve sorularına verdiği cevapları ile dikkatini çeken dördüncü sınıf öğrencilerinden birine de kitap seti hediye etme sözü verdi.

Kaymakamlık mesleğinin özellikleri, yaptığı görevler, diğer mesleklerle karşılaştırılması, Kaymakam olmak için bitirilmesi gereken okullar,  özgeçmişi, tuttuğu takım  gibi sorular Kaymakam Mehmet Yaşar YEŞİLTAŞ’ a soruldu. kaymakamın isteği üzerine öğrencilerin rahat tavırları söyleşiyi amacına ulaştırdı. Söyleşi yaklaşık bir saat sürdü. Öğrencilerle günle ilgili hatıra fotoğrafı çektiren  Kaymakam YEŞİLTAŞ  okuldan ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder