14 Nisan 2015 Salı


ÇAMARDI İLÇESİNDE POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ
6-10 Nisan Polis Haftası Çamardı İlçesinde Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

İlçede Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Atatürk İlköğretim okulu öğrencilerinin İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etmesi, İlçemizde bulunan okullarda trafik eğitimi verilmesi, kurumlar arası hala saha dostluk maçı yapılması, Emniyet Amirliği bahçesine ağaç dikimi, Aziz şehitlerimiz anısına Mevlidi  Şerif okutulması ile devam eden programda 10 Nisan Günü Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı.


İlçe Emniyet Amiri Bülent KALE ve beraberindeki emniyet mensupları  Kaymakam Mustafa SERİN’i makamında ziyaret etti. Kaymakam SERİN, “ Kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanması, kısaca bütün vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliği için günün kesintisiz devamlı görev yapan fedakar polislerimizin polis haftasını kutluyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Emniyet Amirliğinde tebriklerin kabulünün ardından, başta Kaymakam Mustafa SERİN olmak üzere, İlçe Belediye Başkanı Yavuz SOYLU, İlçe Emniyet Amiri Bülent KALE, tüm emniyet personeli ve ailelerinin katımlı ile düzenlenen akşam yemeği ile etkinlikler sona erdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder