8 Nisan 2015 Çarşamba

NİĞDE'NİN SORUNLARI 8. TİCARET VE SANAYİ ŞURASI'NDA ANLATILACAK

Niğde’de oda ve borsa başkanları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde 8 Nisan 2015 tarihinde, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bakanların katılımıyla düzenlenecek “8. Ticaret ve Sanayi Şurası”nda gündeme getirecekleri Niğde’nin sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek için bir araya geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde 08 Nisan 2015 tarihinde, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ilgili tüm bakanların katılımıyla yapılacak olan 8. Ticaret ve Sanayi Şurası öncesinde, Niğde Oda ve Borsa Başkanları, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NİTSO) ev sahipliğinde bir araya geldi. Niğde TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısına, Niğde Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Uyanık, Bor TSO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eriç, katıldı.
BAŞKANLAR İSTİŞAREDE BULUNDU

Toplantıda, 8. Ticaret ve Sanayi Şurası’nda gündeme taşınacak Niğde’nin temel sorununun belirlenmesinin değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda ayrıca, 8. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’nda Niğde Oda ve Borsalarını temsilen, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, il sözcüsü olarak seçildi. Toplantı sonrası açıklamada bulunan Niğde TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu , 8. Ticaret ve Sanayi Şurası’nda 81 ilin sorunlarının ifade edileceğini belirterek, “Şurada her ilin sözcüsü kendilerine tanınan üçer dakikada belirledikleri sorunları ifade edecek. Niğde oda ve borsa başkanları olarak biz de Şura’da Niğde adına gündeme getireceğimiz sorunları belirlemek için oda ve borsa başkanlarımızla bir araya geldik. Niğde’miz il ve ilçeleriyle hızla büyüyen bir şehir. Belirlenen başlıkları Şura’da dile getireceğiz dedi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder