2 Nisan 2015 Perşembe

THY Müdüründen, 'Kariyer Uçuşu' Konferansı


Niğde Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından “Kariyer Uçuşu” konulu bir konferans düzenlendi. Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1923’te gerçekleştirilen konferansa THY Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna, konuşmacı olarak katıldı
Konuşmasına hayat hikâyesini anlatarak başlayan Durna, uçuş tutkusunun nasıl başladığını, hedefine nasıl vardığını, bu yolda nasıl mücadele ettiğini örneklerle dile getirdi. Tüm sektörlerde yabancı dilin önemini vurgulayan Durna, kariyer konusunda öğrencilere önerilerde de bulundu.
Kariyer planlamasında en önemli unsurun yapılacak işi sevmek ve inanmaktan geçtiğini vurgulayan Durna, "Eğer her şey yeni başlıyor diyenlerdenseniz, bilin ki uzun ve başarılı bir kariyer sizi bekliyor" dedi.
Hedefe ulaşmak için motivasyonun önemine dikkat çeken Durna, bireyin olay karşında direnip, zorluklara karşı sabır göstermesi durumunda sonuca ulaşabileceğini dile getirdi. Yaptığı işe inanan ve sahiplenen insanların, bakış açılarında da farklılık görüldüğünü anlatan Durna, iletişimin de hayatın her safhasında önemli bir yere sahip olduğunu, her aşamasında tüm kanalların açık olması gerektiğini ifade etti.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Alp, İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abitter Özulucan, İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Selen Doğan ile öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı konferansın sonunda çekiliş yapılarak, THY sponsorluğunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder