20 Mayıs 2015 Çarşamba

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA  GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI NİĞDE DE ÇOŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 96. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Niğde’de de çeşitli etkinliklerle çoşkuyla kutlandı.

Törene Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ın yanı sıra, Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Doğan Şafak ve Niğde Protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başlayan törende; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal marşı okundu.
Sonrasında, Niğde Kent Meydanında devam eden törende, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Garnizon Kom. Jan. Kd. Alb. Ufuk Nayır ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan törene katılan öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Harun Turhan yaptıktan sonra. 2014-2015 sezonu ulusal ve uluslararası sporculara ödülleri Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ve protokol üyeleri tarafından verildi.
Kutlamalarda, Hüdavend Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan Gençlik Merkezi Halk Oyunları Gösterisi ve Niğde Belediyesi Mehter Takımı gösterisi sunuldu.

Jimnastik, Kick Boks, Muay Thaı, Bisiklet gösterisi, Okçuluk ve Dart gösterisi, Step Aerobik gösterisi, Taekwando gibi çeşitli spor gösterilerinin ardından kutlama programı sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder