28 Mayıs 2015 Perşembe

AHİKA Paydaş Analizi Toplantısı Çamardı İlçesinde Yapıldı
Ahiler Kalkınma Ajansı ve TÜİK tarafından Çamardı ilçesinde   Mehmet Akif ERSOY YBO toplantı salonunda kurum ve kuruluşların katılımı ile  bir paydaş analizi toplantısı yapılmıştır.
      Ahiler Kalkınma Ajansı Planlama Programlama ve Koordinasyon Birimi'nin 27.04.2015 tarih ve 745 sayılı yazıları ile, Ahiler Kalkınma Ajansı 2014 yılı içerisinde "Paydaşların Kurumsal Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi" başlatmış olup projenin temel amacı TR71 Düzey 2 Bölgesi'nde kalkınmanın birer aktörü olan tüm paydaşların mevcut yapılarının analiz edilerek daha iyi hizmet verebilir hale gelmesine katkıda bulunmaktır. Bu sürecin ilk adımını "Paydaş Analizi" çalışması oluşturmaktadır.
       Bu amaçla Ajans TÜİK Bölge Müdürlüğü ile bir iş birliği protokolü imzalamış olup il ve ilçe düzeyinde paydaş ziyaretleri gerçekleştirecek bu ziyaretlerde bir "Paydaş Analizi Anketi" uygulamaktır. TR71 Düzey 2 Bölgesinin oldukça geniş bir alan kaplaması ve çok sayıda Paydaşa sahip olması nedeni ile ziyaretlerde toplumun geniş kesimine hizmet veren, proje uygulayan, yatırımcı, ekonomik, sosyal ve çevresel odaklı hizmet veren kamu kurumları, üniversite, sivil toplum örgütleri, belediyeler ve özel sektör hedef kitle olarak belirlenmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder