8 Mayıs 2015 Cuma

MUHARREM İNCE NİĞDEDEYDİ


CHP YALOVA MİLLETVEKİLİ MUHARREM İNCE NİĞDE KADIN KOLLARI SEÇİM İRTİBAT BÜROSUNU AÇTI. BOR İLÇESİ , KEMERHİSAR BELDESİ VE  ULUKIŞLA İLÇESİ BÜROLARINI ZİYARET ETTİ.




 dün geceden Niğde iline gelen İNCE , önce CHP il binasını ziyaret etti. Basına kapalı kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra esnafları ziyaret ederek , partililerle birlikte Kadın Kolları seçim bürosunun açılış törenine katıldı.
İNCE CUMHURBAŞKANINA ELİNDE KUR-AN , YEDİĞİ HARAM , DİLİNDE YALAN DEDİ
Yoğun kalabalık vardı. Partililere seslenen Muharrem İNCE , CHP ‘nin seçim vaatlerini anlattı. Örnekler verdi. İktidar partisini ve Cumhurbaşkanını  eleştirdi.  Açılış yapıldı. Diğer seçim bürosunu ziyaret ettikten sonra  Bor ilçesi seçim irtibat  bürosuna giden Muharrem  İNCE , oradaki CHP’ lilere seslendi.
Sonra Kemerhisar Beldesine hareket eden M.İNCE , Belediye kadın ve çocuk meclisini ziyareti sırasında “ burası  İç Anadolu da bir vaha “ dedi.  sonra Ulukışla ilçesinde ilçe seçim irtibat bürosuna giden İNCE balkondan vatandaşlara seslendi.  Ulukışla ‘ya  hizmet gelmez diyenlere inanmayın. Sizlerin oyunu bekliyoruz dedi.
Konuşmasından sonra Adana iline hareket etti. Adana da Uğur DÜNDAR’ın  saat 21 -00 deki Halk Arenası Programına katılmak üzere Niğde den ayrıldı.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder