14 Mayıs 2015 Perşembe

Niğde Belediyesi Futbol Turnuvası Başladı

Niğde Belediyesinin kurumlar arası düzenlediği 4. Futbol Turnuvası başladı. Futbol Turnuvası 11 Haziranda sona erecek.
26 takım ve 468 sporcusunun katılacağı turnuvanın bu yıl dördüncüsü düzenleniyor. Futbol turnuvasına katılan tüm sporculara Niğde Belediyesi armalı forma hediye eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, sporun kardeşlik ve centilmenlik olduğunun altını çizdi.

Dördüncü Futbol Turnuvasının açılış konuşmasını yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "26 takım 468 sporcunun katılımıyla bu yıl futbol turnuvasının dördüncüsünü düzenliyoruz. Amacımız ve gayemiz insanımıza sporu sevdirmek. Sporu sevdirirken de her türlü alt yapıyı şehrimizde oluşturmak gerekir. Niğde Spor'a bir alt yapı oluşturmak gayemiz ve amacımızdır.
4. futbol turnuvasının hayırlı olmasını temenni ediyor, katılan tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın başlama vuruşuyla start alan turnuvaya, A grubunda Kapalı Cezaevi, Kapadokya Doğalgaz, Tarım Açık Cezaevi, Terziler Odası, B grubunda Milli Eğitim, Ağız ve Diş Sağlığı, Baro Başkanlığı, Bor Devlet Hastanesi, C grubunda Niğde Valiliği, Çevre Şehircilik Müdürlüğü, Halk Sağlığı, D grubunda Kamu Hastaneleri, Kemerhisarlılar Derneği, Türk Telekom, E grubunda Çiftlik Devlet Hastanesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Niğde Üniversitesi, F grubunda Azatlılar Derneği, Devlet Hastanesi, SGK, G grubunda Saruhan Zihinsel Engelliler Derneği, Şehit Aileleri Derneği, Niğde Belediyesi, H grubunda Gençlik Spor, Adliye, Niğde Emniyet Müdürlüğü katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder